FAQ

Hvor fotograferer i bryllupper? Vi dækker alle afkroge i det danske land, så det geografiske er ingen begrænsning. Fordelen er, at vi på denne måde kan bidrage med en lokal fotograf, der kender området og har kendskab til gode lokationer når brudeparret skal have foreviget den store dag efter vielsen.

Hvordan aftaler man med bryllupsfotografen? For at sikre at alt forgår efter planen, vil der blive afholdt et telefonisk møde med vores fotograf, hvor alle tanker, spørgsmål og ideer drøftes, så alt er tilrettelagt og bliver nøjagtigt som i havde forestillet jer.

Hvordan foregår transport? Alle transportudgifter er dækket i den samlede pris i de 3 pakker. Dette gælder også bryllupsparrets portrætbilleder, hvis lokationen skulle liggere længere væk end gå afstand.

Hvor meget tid afsættes til billederne af brudeparret? Under normale omstændigheder tager fotograferingen cirka 1 time. Dog kan det varierer en smule, hvis lokationens beliggenhed er længere end gå afstand.

Hvordan foregår billederne af brudeparret efter vielsen? Efter vielsen, lykønskninger og andet er overstået, vil brudeparret og fotografen tage ud til den valgte lokation (efter koordinering via det telefoniske møde før bryllupet), og foretage portrætfotografering af brudeparret. Fotografen har selvfølgelig en bred erfaring, og ved stilistisk, hvilke elementer og positurer der giver det bedste resultat, samt at finde den optimale baggrund, så brudeparret foreviges med stil.

Hvad gør man i tilfælde af ustadigt vejr? Hvis der skulle forekomme regn/nedbør, vil vi bruge paraplyer og andet overdækning. Hvis der ikke er mulighed for at komme udenfor grundet dårligt vejr, vil vi søge indendørs, og finde det bedst mulige udgangspunkt (evt. hvor festen skal afholdes).

Hvilke billeder modtager vi? Udover de redigerede billeder, som den valgte pakke indeholder, er der altid mulighed for at modtage de uredigerede billeder, hvis dette ønskes. De uredigerede billeder indeholder fravalgte fotos, og fremstår selvfølgelig i lavere kvalitet end de redigerede.

Hvordan modtager vi billederne? Alle billeder sendes online, således at I nemt kan downloade dem ned lokalt.

Hvornår modtager vi billederne? Det tager 7-10 dage før i modtager billederne.

Hvordan foregår betalingen? Efter at vi har reserveret jeres bestilling, vil betalingen foregå inden brylluparrangementet. Betaling foregår derfor pr. faktura efter bestillingen er bekræftet.